maandag 16 maart 2015

Nagenieten

We hebben een paar heerlijke dagen gehad!!
De start was iets minder.... 70 km van huis deden we even een tussenstop op de parkeerplaats.... Zien we tot onze verbazing dat we een lekke band hebben!!
Nou ja... het euvel was snel verholpen en met de 'thuiskomer' zijn we verder gereisd. Op de plaats van bestemming hebben we een Kwikfit opgezocht en de band maar even laten maken.
Donderdag was het stralend weer en hebben we een fikse strandwandeling gemaakt! Eerst maar tegen de wind in, dan valt de terugweg altijd mee. Heerlijk van het zonnetje genoten tegen het duin uit de wind in de zon. Het was er goed toeven!Vrijdag was een mooie zonnige dag, maar met een vreselijk koude wind. We zijn naar Alkmaar


geweest, maar het was te koud om op een terrasje te zitten. Ik had me verheugd op de kaasmarkt, maar helaas... die start pas in april.
Eind van de middag nog weer een lekkere strandwandeling gemaakt... Oh... wat mooi was die zon!

Dat mijn aardrijkskundig inzicht iets te wensen overlaat zal ik jullie vertellen... Ik wilde graag de deken bij mijn zus langsbrengen. Maar manlief keek me aan of ik wel helemaal goed bij mijn hoofd was! Wil je dat echt? Wil je echt zo'n 80 km omrijden om even die deken bij je zus te brengen?
Uh.... nou, laat maar. Ik ga er wel een andere keer een dagje naar toe....
Maar nu weer thuis valt het niet mee om de draad weer op te pakken.... Het was heerlijk, ik was ook heel blij dat we zaterdag weer thuis waren, de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en zijn gruwelijk verwend door oma (nasi, pannekoeken, en alles wat ze maar lekker vonden werd voor hun gekookt), maar iedereen was weer blij dat we bij elkaar waren!
Stiekem ben ik nog een beetje aan het nagenieten......
Ondertussen ben ik aan een nieuwe deken begonnen, voor mijn andere zus....
Het zijn echt de kleuren waar zij van houdt......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Meest bekeken in dit blog.....(Top 5)