donderdag 12 december 2013

Er was eens...

Er was eens een vrouw die breide...... ze had een moeilijk patroon onder handen waarbij ze alle aandacht nodig had. Dit lukte redelijk totdat..... opeens was ze 2 steken kwijt.... Tellen, tellen, kijken, maar ze waren nergens te vinden...... Niet zoals de beste breisters wel eens een steek laten vallen, nee, gewoon kwijt! Foetsie!
Adventssjaal 2013 dag 10
Ze is maar gewoon verder gegaan en uiteindelijk valt het alleen op als je het weet! De enige frustratie is dat ze niet weet waar het foutje nu zit! Maar 4x uithalen vond ze toch wel iets te veel van het goede, vandaar dat ze het heeft laten zitten (wat niet echt haar ding is en waar ze waarschijnlijk zelf ook altijd naar zal blijven kijken/op letten) Helaas, het zij zo!
Adventssjaal 2013 dag 11


Het verhaal lijkt een beetje op het verhaal dat onze puberzoon vertelde....
Er was eens een jongen die op zichzelf woonde. Het was best wel eens rommelig in huis, maar van tijd tot tijd werd de bezem er door gehaald en leek het weer netjes. Ook ging hij vaak laat naar bed, maar sliep wel heel licht. Werd eigenlijk van elk geluidje wakker.
Op een nacht lag hij te slapen, maar werd wakker van geschuifel door z'n huis. Toen hij ging kijken bleek dat hij bezoek had gekregen van twee mannen/jongens. Toen hij vroeg wat ze toch deden zeiden ze: wij zoeken geld! Oh, zei de jongen: dan zal ik meehelpen zoeken. Na een hele nacht zoeken vonden ze nog niets!
:-)

Trouwens, iedereen nog heel erg bedankt voor de reacties op mijn vorige blog over "broddelwerk"! Ik heb nog eens even gegoogled op "blocken" en een leuke site tegengekomen waarin dit uitgelegd wordt. Heel duidelijk. Je vindt het hier.

Groetjes,
Marian.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Meest bekeken in dit blog.....(Top 5)